News
Loading...

Ziua Recunostiintei sarbatorita la Pizzico

Thanksgivingul sau Ziua Curcanului, este în mod tradițional sărbătoarea recoltei pentru americani, fiind ziua în care aceștia mulțumeau religios pentru rodul bogat. În SUA, sărbătoarea Thanksgiving este celebrată în a patra zi de joi din noiembrie şi este atât de importantă, încât majoritatea afacerilor sunt închise joi şi vineri, pentru a permite angajaţilor să se reunească cu familia. De Ziua Recunoştinţei, familiile şi prietenii se adună, de obicei, pentru o masă mare, cu bucate tradiţionale. Curcanul este vedeta acestei zile, fiind preparat la cuptor, cu umplutură specifică. Masa de Thanksgiving mai conţine, de obicei, jambon, sos de afine, cartofi dulci, porumb şi plăcintă de dovleac.
Vă așteptăm și pe voi să sărbătorim împreună Thanksgiving Day cu un meniu american, din care curcanul nu o să lipsească! Am pregătit și un "carving station" în centrul restaurantului pentru ca cheful nostru să fie mai aproape de voi și să vă dezvăluie câte ceva din rețetele noastre secrete. Și pentru că vorbim de o sărbătoare, o să scoatem de la maturat cele mai bune steakuri de Black Angus, exact așa cum le iubesc americanii.

THANKSGIVING HOLIDAY DINNER
Butternut squash bisque
Carved roast turkey
Pan gravy, roasted sweet potatoes, Cranberry citrus relish
Cornbread stuffing
Pumpkin pie or Rum raisin bread pudding


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment