News
Loading...

Restaurantul Vatra Pescareasca Mamaia


Situat exact in centrul Statiunii Mamaia, in zona Cazino, langa actualul Club Castel, respectiv fostul Palat Regal al Reginei Maria, Restaurantul Vatra Pescareasca va asteapta intr-o atmosfera demna de vechile restaurante si cherhanale, cu mese imbelsugate, pline de mancaruri alese facute dupa retete pescaresti si marinaresti, cu vinuri rafinate si muzica live de calitate, toate pentru a reinvia veselia si bucuria de a trai viata, specifice romanilor.
Restaurantul cu terasa, componenta a fostului Palat Regal, are la baza un concept unic, un mix de istorie si modernism, oferind Statiunii Mamaia o noua dimensiune in ceea ce priveste arhitectura, calitatea serviciilor, a produselor si transparenta fata de client.

Bucataria de vara, borsul de peste lipovenesc, pestele proaspat si fructele de mare facute pe plita, sau gratar, marinate in casa sau in saramura, asezonate cu sosuri delicate, scoicile la ceaun si multe alte specialitati de la Marea Neagra, insotite de vinuri din podgoriile romanesti renumite, sunt cateva din bunataturile pe care vi le recomandam.

Tot meniul este atent gandit pentru a satisface toate gusturile si toate buzunarele. De asemenea, Restaurantul Vatra Pescareasca va sta la dispozitie pentru organizarea de petreceri private, mese de afaceri si degustari de vinuri.


Angajament

Conducerea Restaurantului Vatra Pescareasca, alaturi de angajatii sai, au ca obiectiv primordial satisfactia clientilor, respectand cerintele de calitate, siguranta alimentara, securitate si sanatate in munca si protectie a mediului. Astfel, din respect pentru mancare si fata de dvs., preparatele din bucataria Restaurantului Vatra Pescareasca nu contin conservanti sau E-uri.

De asemenea, pentru a garanta aroma si prospetimea produselor, exista riscul ca anumite produse in functie de sezon, sa fie indisponibile temporar, aspecte de care veti fi informat imediat de catre ospatarul dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii si rezervari, va rugam contactati echipa Vatra Pescareasca:

Telefon 0745 989588
Email: vatrapescareasca@gmail.comShare on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment