News
Loading...

TEATRU DE PAPUSI " SCUFITA ROSIE"

E imposibil sa traversezi copilaria fara sa te intalnesti cu aceasta poveste! Fara sa stii si tu sa raspunzi, aproape hipnotizat, la intrebarile : " Dar de ce ai urechile asa de mari? Si de ce ai ochii asa de mari?"... Cum sa nu iti fie draga micuta fetita, care se aventureaza prin padure, vesela printre flori, copaci si ciupercute, cantand si scuturandu-si zulufii? Cum sa nu te infiori cand lupul ia locul bunicii?? Doamne, cate emotii, pana cand cel mai de treaba vanator rezolva toata situatia!
O poveste clasica, cu papusi clasice, pentru ca indiferent de perioada, copilaria are radacinile adancite in povestile clasice!
Spectacolul se va desfasura duminica, 24 noiembrie, incepand cu ora 11:00, la Forte Life.
Intrarea in padure, pardon la spectacol, este de 10 lei/ persoana! Numarul de telefon pentru rezervare este de la TRUPA SUFLETEL - 0766 556 002 - va raspunde chiar Sufletel, dintre decoruri si papusi si isi noteaza in vis tot ce aveti de zis!
Va spunem inca de acum, ca locurile sunt doar cateva, nu ca ar fi limitate, de aceea va rugam sa va asigurati din timp, ca se poate!

Va multumim cu sentimente calde de plus si ne vedem la TEATRU DE PAPUSI! Duminica, la Forte Life!


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment