News
Loading...

Un nou proiect pe bulevardul Mamaia

BLOCUL NOU desfasurat pe P+5-6Et este foarte bine pozitionat in zona centrala a orasului (bd Mamaia-zona Capitol , cu acces in 10 min in orice punct important din oras) , zona selecta cu vecinatati civilizate .
Acesta se diferentiaza de celelalte imobile noi existente prin arhitectura moderna ,calitatea executiei si a materialelor folosite -respectand toate standardele in materie de constructii -fara rabat de la calitatea si cantitatea de materiale folosite .
Beneficiarii imobilului(dezvoltatorul) vor locui in cladire iar cele cateva apartamente ramase disponibile sunt propuse catre vanzare .
Noii proprietari vor primi un CD cu planuri si fotografii din toate fazele de executie a imobilului de la fundatie la finisajele finale care sa ateste calitatea materialelor folosite .
Pentru ca se pune accent pe confortul oferit noilor proprietari, imobilul va fi dotat cu un sistem de supraveghere video , o parcare privata cu locuri de parcare suficiente in incinta proprietatii , un spatiu de depozitare destinat tuturor proprietarilor(carucioare,biciclete,etc) si un ascensor modern si silentios.
Apartamente spatioase de 3 sau 4 camere cu S.construite 136mp, S.utilizabile 116mp si compartimentare functionala : camere decomandate , living spatios de 26mp, dormitor matrimonial cu baie proprie de 24mp , bucatarie inchisa de 14mp , spatiu tehnic separat pentru Centrala pe gaz si masina de spalat rufe , balcoane si terase .
Fiecare apartament dispune de un loc de parcare proprietate privata care este inclus in pretul apartamentului .
Millenium Business Center, et 4, Constanta
tel/fax: +40 241 663 141
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment