News
Loading...

Workshop Super Nanny, 26 noiembrie, Libraria Carturesti, City Park Mall

Cum comunicam cu copilul nostru? Ce capcane si provocari au parintii in relatia cu copiii lor? Raspunsul la intrebari il veti afla chiar de la Irina Petrea, cea mai cunoscuta Super Nanny din România, la Workshop-ul “Capcane si Provocari ale parintilor”. Acesta se adreseaza atat parintilor, cat si viitorilor parinti, ce vor sa comunice cat mai usor si frumos cu copiii sai.

Seminarul va avea loc, Joi, 26 Noiembrie 2015, la Librăria Cartureşti din City Park Mall, începand cu ora 17:00 iar participarea este gratuita. În cadrul acestui seminar, părinţii vor afla detalii importante despre jocul parintilor cu copiii, comportamente dificile si chiar inadecvate la copii si medierea conflictelor, formarea caracterului copilului. De asemenea, parintii vor putea adresa intrebari pentru a primi solutii de la cea mai importanta Super Nanny din Romania.

Super Nanny- Irina Petrea, cea mai cunoscuta Super Nanny din România, si-a făcut debutul în televiziune la TVR, în 1994. Emisiunea “Supernanny” de la Prima TV (2005-2006) s-a bucurat de un succes foarte mare. Printre emisiunile realizate se mai numără “Consilier de urgenţă” şi “Copii contra părinţi” (Naţional TV). Din 2007 este colaborator al Organizaţiei Salvaţi Copiii România. A publicat articole în mai multe reviste şi a scris două cărţi.

Evenimentul este al 3-lea din seria de evenimente de parenting si este realizat de către Kool Media în parteneriat cu Librăria Cartureşti City Park Mall şi cu sprijinul partenerilor: Cămara cu Merinde, Dolphin Travel & Events, Grădiniţa Căsuţa din pădure, Piscina Ondina, Dobrogea, Jiva Jair, Yoga Joy Studio, Techir, Cabinet Individual de Psihologie - Gabriela Bâzâitu şi partenerilor media: Urban Constanţa, Constanta News- Ctnews.ro , Evenimente Constanţa, 101stiri.ro si Cuget Liber.
Aceştia vor oferi celor prezenti si premii in cadrul tombolei organizate la sfarsitul evenimentului.
Inscrieri la adresa de e-mail : office@koolmedia.ro  (menţionaţi nume şi număr de telefon)
Acces GRATUIT. Locuri limitate.
Mai multe detalii gasiti pe www.facebook/KoolMedia .Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment