News
Loading...

6 decembrie 2015 vs. 6 decembrie 2014

In 2014 primarul Radu Mazare le promitea constantenilor sarbatori de pvoeste. Si asa a si fost. Zona centrala a orasului a fost impodobita cu cele mai frumoase si spectaculoase decoratiuni, iar oraselul copiilor a fost plin de jocuri, concerte si artificii.
Mai mult, pe intreaga durata a iernii constantenii s-au bucurat de 2 patinoare, unul la Palatul Copiilor, iar al doilea la Aqua Magic.

Iata cum arata orasul in 6 decembrie 2014:Anul acesta primarul Decebal Fagadua ne promitea si el sarbatori nemaivazute. Ne-am ales cu un orasel trist, saracacios, izgonit in parcarea Pavilionului Expozitional, un brad destul de trist si un patinoar inca nefunctional.

6 decembrie 2015:(foto: Saila)
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments :

Anonim spunea...

urat din partea lor ,practic ne-au furat bucuria sarbatorior ,cred ca copiilor si nu numai le-ar fi placut sa avem un oras iluminat de craciun dar in schimb avem nimic .urat rusine un oras precum Constanta fara decoratuni de creaciun e urat

Anonim spunea...

Unde sunt instalatiile electrice de iluminat de anul trecut? Au expirat cumva? De ce in fiecare an se cheltuiesc alti bani pentru alte "luminite de craciun" ??

Anonim spunea...

Sa vedem daca iese primar...:))