News
Loading...

Afla ritualul de infrumusetare a Andreei Banica inainte de sarbatorile de iarna!

Afla ritualul de infrumusetare a Andreei Banica inainte de sarbatorile de iarna! Dr Kasem dezvaluie tot!

Andreea Banica este una din vedetele cele mai bine cotate la ora actuala pe piata si evident pentru a se mentine acolo are nevoie nu doar de talent ci si de un look perfect. Am vorbit cu ea si ne-a dezvaluit secretul tenului ei.

„Pentru mine, tinuta ideala, machiajul perfect si coafura perfecta sunt un must la fiecare aparitie pe scena.  De multe ori pentru ca look-ul sa fie impecabil e nevoie sa avem si o piele curata, fina si luminoasa.  Imi rezerv timp in sezonul rece si cel mai mult in preajma sabatorilor de iarna sa fac terapii si tratamente cu laser. Din fericire, pe piata “frumusetii”, se gasesc cele mai noi terapii laser, ideale pentru tratarea pielii, care este acum afectata de condiţiile aspre ale vremii. Eu apelez cu incredere la medicul meu estetician Kasem care are grija de mine de fiecare data cand am nevoie.”

 „Cele mai inovatoare solutii sunt acum procedurile laser, acestea avand cel mai mare grad de eficientă. In functie de problemele tenului se recomanda un anume tip de tratament. Perioada ideala pentru inceperea unui astfel de tratament este sezonul rece deoarece pielea este mai putin afectata de razele ultraviolete”, a declarat medicul estetician Kasem Abu Bakr.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment