News
Loading...

Crina Matei a pregatit cadouri inedite de Paste! Vezi despre ce este vorba

In apropierea sarbatorilor Pascale am stat de vorba cu actrita Crina Matei si am aflat despre implicarea acesteia intr-un caz caritabil.  Impreuna cu Lucia Ciuca, propietara Café Delice Corbeanca, Alice Aslan, propietara gradinitei Happy Kids Otopeni si alaturi de alti oameni minunati, Crina, a avut o initiativa extraordinara, mai exact, a sprijinit copiii centrului social din comuna Lada, judetul Teleorman, aflati sub obladuirea preotului Florin Danu. Astfel ,60 de copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 18 ani vor primii cadouri minunate. Acestia sunt asteptati la Bucuresti cu hainute, rechizite, alimente si dulciuri. Aceasta initiativa nu este prima de acest fel, de Craciun, 75 de copii au beneficiat de acelasi sprijin din partea Crinei Matei.
‘’Este minunat ca am putut sa bucuram acesti copii. Am avut ajutorul acestor oameni minunati si  am putut sa-i aducem la Bucuresti si sa le facem aceste mici surprize! Le multumesc tuturor celor care au raspuns imediat apelului nostru’’ a mai declarat actrita.
 “Speram sa le indulcim Pastele. Am pregatit cozonaci si figurine de ciocolata  de la cofetaria Delice. Nu am uitat nici de prajiturelele de post pentru saptamana asta.” a declarat Lucia Ciuca.
 Actrita Crina Matei este presedintele Asociatiei Culturale „Arta pentru copiii Romaniei” si se implica in foarte multe actiuni caritabile de cate ori are ocazia.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment