News
Loading...

Isi mai justifica TVR existenta?

TVR s-a dovedit in timp a fi o alta companie de stat parazitara pe bugetul national, o televiziune cu zero performanta, pe care toti suntem obligati sa o sustinem financiar in ciuda ratingurilor catastrofale.

Recent din cauza datoriilor de 16 milioane de franci Romania a fost data afara de la Eurovision, iar TVR nu mai are dreptul sa transmita competitia. De asemenea tot din cauza datoriilor TVR nu mai are voie sa transmita nici Jocurile Olimpice din perioada 2018-2024.

In ultimul caz in Europa Jocurile Olimpice vor fi transmise de Eurosport si Discovery.

Si atunci se pune intrebarea: Care mai e rostul TVR? Doar sa platesca degeaba salariile unora?

Cand a decis sa nu mai cofinanteze Festivalul de Muzica Usoara Mamaia, fostul primar Radu Mazare a dezvaluit ca sumele cheltuite pentru organizarea festivalului ajungeau pana la 1.5 milioane de euro, bani care se scurgeau in diverse buzunarede prin ministere si TVR.

TVR ar trebui ori privatizat ori desfiintat. Sunt destule posturi TV nationale care acopera cu brio toate segmentele pe care se desfasoara si TVR, iar PRO TV este cel mai bun exemlu fiind inca de la infiintare principala televiziune din Romania atat ca profesionalism al jurnalistilor de stiri cat si ca rating.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment