News
Loading...

Un Paste intunecat pentru batranii si nevoiasii Constantei

Oameni nevoiasi, persoane cu handicap, batrani care au muncit o viata si care acum au o pensie de mizerie nu se vor putea bucura de pachetele de Paste.

Din cauza balbaielilor din primarie aceste pachete care le luminau sarbatorile nu vor mai ajunge pe mesele celor in nevoie.

Desi se stia ca va fi contestata licitatia pentru tichetele valorice care la initiativa primarului Fagadau au inlocuit pachetele oferite de fostul primar Radu Mazare, nimeni nu a luat nicio masura pentru a preveni aceasta situatie.

Desi anuntarea introducerii tichetelor a avut loc in octombrie si desi se putea face in acceasi luna o sedinta extraordinara de consiliu local pentru a se vota acest proiect, tocmai pentru a avea timp sa fie rezolvate eventuale contestatii, primaria a introdus proiectul in cadrul sedintei ce a avut loc la finele lunii februarie.

Iar finalizarea procedurilor de inscriere pe liste a beneficiarilor a durat destul de mult motiv pentru care licitatia a avut loc abia la inceputul acestei luni, recent fiind contestata. Astfel proiectul a fost blocat cu doar 3 zile inainte de Paste.

Pana la o finalizare a intregii povesti vor mai dura cel putin 2-3 luni, luni in care evident nevoiasii nu vor beneficia de sprijin din partea primariei.

sursa foto: http://www.antena1constanta.ro/
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment