News
Loading...

Vedete autohtone la cea mai dulce inaugurare!

Cei mai cunoscuti artisti, sportivi si designeri se vor reuni, sambata, inainte de Sarbatoarea Floriilor la inaugurarea unei cofetarii elegante, cu preparate delicioase, din Corbeanca.

La Cafe Delice veti gasi cele mai savuroase prajituri, pregatite cu pasiune si ingrediente alese. Locatia, pe langa spatiul amenajat in stil cozy, dedicat adultilor, mai dispune si de un loc de joaca pentru cei mici. Parintii pot linistiti sa isi lase copiii la joaca, in timp ce ei savureaza o cafea si o prajitura delicioasa.

La eveniment vor fi prezente vedete autohtone precum: Crina Matei, Dorian Popa, Nico, Ovidiu Lipan Tandarica, Eugenia Serban, Elena Merisoreanu, Eduard Irimia, Nicolae Voiculet, Adelina Pestritu, Dana Savuica, Diana Bart, Ciprian Sora si multi altii.

''Abia astept sa ma relaxez alaturi de prieteni dragi sufletului meu si sa ne indulcim ziua impreuna inainte de Sarbatoarea Floriilor!" a declarat actrita Crina Matei.

" Evenimentul va incepe la ora 14:00 si pe langa delicioasele prajituri, cocktail-uri spectaculoase, diferitele sortimente de cafea, degustare de vinuri, invitatii, cei mari cat si cei mici, vor avea parte de multe suprize si muzica buna.  Va asteptam cu mic cu mare, la cea mai dulce lansare!" a declarat Lucia Ciuca, proprietara locatiei.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment