News
Loading...

Amansio Paraschiv şi brazilianul Cesar Almeida, marii câştigători ai galei Superkombat de la BucureştiPeste 1.000 de persoane au asistat sâmbătă seară, la Romexpo, la gala Superkombat Expo, acolo unde ploieşteanul Amansio Paraschiv şi-a confirmat statutul de cel mai bun luptător român la categoria mijlocie, în vreme ce brazilianul Cesar Almeida a devenit noul campion mondial Superkombat la semigrea.
Sub privirile legendarului Remy Bonjasky, sosit în Capitală pentru a inaugura Academia Superkombat, dar şi a piloţilor milionari de la Gumball 3.000 Amansio a fost declarat învingător în faţa lui Cristian Milea, după o decizie split, la capătul celor trei runde şi rămâne astfel neînvins în Superkombat. În cel mai spectaculos meci al galei transmisă în direct în 95 de ţări de Eurosport şi Fight Box TV, Cristi Spetcu a pierdut la decizie duelul cu grecul Stauros Exakoustidis. Cei doi au stabilit chiar după meci ca în acest an să aibă loc o revanşă, tot în România.
În prima parte, dedicată noilor eroi, Daniel Corbeanu şi Bogdan Năstase au reuşit să obţină victorii în confruntările internaţionale, în timp ce în meciul cap de afiş al evenimentului, brazilianul Cesar Almeida a reuşit să câştige la decizie cu spaniolul Moises Baute în confruntarea pentru centura mondială la categoria semigrea.
Pe lângă cele 11 meciuri, fanii de la Romexpo au putut vizita şi zona Expo a Superkombat, în care au aflat ultimele noutăţi din zona de nutriţie, life style şi echipamente sportive de la cele mai cunoscute branduri din domeniu. De asemenea, au putut fi admiraţi şi patru dintre bolizii care au participat la raliul celebrăţilor Gumball 3.000.
În dimineaţa galei, tot la Romexpo, au avut loc şi preselecţii pentru circuitul Superkombat, 40 de luptători din toată ţara înscriindu-se pentru a-şi urma visul. O parte dintre ei au primit deja confirmare şi vor lupta în deschiderea viitoarelor gale din acest an. Prima programată este pentru 25 iunie, promotorul Eduard Irimia anunţând că intenţionează să o organizeze la Constanţa.
Rezultatele galei Superkombat:
New Heroes
1. Categoria semigrea plus (-86 kg)
Cosmin Ionescu l-a învins la decizie unanimă pe Alexandru Nedelcu
2. Categoria semigrea (-81)
Dani Traore (Germania) l-a învins prin KO în prima repriză pe Eduard Ingeaua
3. Categoria welter (-69 kg)
Daniel Corbeanu l-a învins prin TKO pe Bledion Pireva (Albania)
4. Categoria semigrea (-81 kg)
Bogdan Năstase l-a învins la decizie pe Nigel Thomas (Marea Britanie)
5. Categoria super cruiser (-95 kg)
Dănuţ Hurduc l-a învins la decizie pe Cristian Ristea
World Grand Prix
1. Categoria semigrea plus (-86 kg)
Imanol Rodriguez (Spania) l-a învins la decizie după o rundă suplimentară pe Dumitru Topai
2. Categoria cruiser (-92 kg)
Clyde Brunswijk (Surinam) l-a învins la decizie split pe Sebastian Cozmâncă
3. Categoria grea (+96 kg)
D'Angelo Marshall (Curacao) l-a învins la decizie unanimă pe Kirk Krouba (Belgia)
4. Categoria mijlocie (-71 kg)
Amansio Paraschiv l-a învins la decizie split pe Cristian Milea
5. Categoria uşoară (-65 kg)
Stauros Exakoustidis (Grecia) l-a învins la decizie unanimă pe Cristi Spetcu
6. Titlul mondial Superkombat - Categoria semigrea plus (-86)
Cesar Almeida (Brazilia) l-a învins la decizie unanimă pe Moises Baute (Spania)


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment