News
Loading...

Câte mâini are o mamă

Kool Media vă invită la WORKSHOP-UL “Câte mâini are o mamă”, susţinut de Dr. Cristian Andrei, cel mai apreciat Medic, psihoterapeut, trainer, autor din România. Workshop- ul va avea loc la Cămara cu Merinde, Sâmbată - 28 Mai 2016, ora 12:00, şi se adresează MAMELOR, VIITOARELOR MAME şi TĂTICILOR pentru a le intelege mai uşor pe mămici.

Pentru o bună organizare, vă rugăm confirmaţi participarea la adresa de e-mail : office@koolmedia.ro (menţionaţi nume şi număr de telefon)

Multumim partenerilor care ne sustin in acest proiect: Camara cu Merinde, Dolphin Travel & Events, FIRST Make-Up School, Neuron English Romania, DAVIMAT (mult iubitele masinute si figurine electrice pentru copii din City Park Mall, Tomis, Cora Bratianu, Carrefour Tom) si partenerilor media : Cuget Liber, 101stiri.ro, Constanta News,Urban Constanta, Evenimente Constanta.
Acces GRATUIT! Locuri limitate! Tombola cu premii!

Despre programul evenimentului:
Funcțiile sociale ale femeii;
Time managementul: Mamă, soție, femeie, mamă de carieră;
Conflictul între a fi și a face;
Independența și apartenență.

Prezintă: DR. CRISTIAN ANDREI

Experienţa profesională
- Este medic în neuropsihiatria copilului și adolescentului. A făcut Liceul Sanitar și Facultatea de Medicină.
- Este editor corespondent la ”The British Journal of Psychiatry”; coordonator al Forumului pentru copii și familii afectate de HIV/SIDA, fondator al Institutului de Relatii Umane București;
- Oferă consultații gratuite, săptămânale, pentru persoanele abuzate sexual, în cadrul organizației ”Salvați Copiii”; consiliere și terapie pentru tinerii dependenți de droguri.
- Este realizator al emisiunii pe teme de educație sexuală ”Lecții Particulare” la Radio 21; realizator al emisiunii ”Dialog întredeschis” KISS FM și realizator al emisiunii TV „9595” la Antena 1 si invitat in permanenta la diferite posture nationale de televiziune;
- Este autorul a trei volume: Lectii Particulare, Perna si Ruj, Cine m-a facut femeie?


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment