News
Loading...

Ce fel de primar isi doresc constantenii?

Asistam la cea mai anemica campanie electorala din istoria Constantei. Parca nici unul dintre candidati nu-si doreste cu adevarat victoria.  Desi au avut 16 ani sa invete de la Mazare cum sa faca o campanie, sa invete care sunt plusurile si minusurile adversarilor si sa se foloseasca de acestea, candidatii care vor astazi sa fie primari sunt incapabili sa lege o campanie coerenta. Cum spuneam, in loc sa isi ia notite si sa faca strategii acestia s-au complacut in fotoliile caldute pe care le ocupau.

Pe constanteni nu-i intereseaza cat de familist este primarul, nu-i intereseaza ca primarul sa lupte impotriva coruptiei, nu-i intereseaza ca primarul sa vorbeasca despre strategiile militare de la Marea Neagra si politica externa a Romaniei, pe constanteni nu-i intereseaza un primar care pune hipsterii sa vopseasca vapoare, pereti si garduri, pe constanteni nu-i intereseaza un primar care sa puna panselute in Piata Ovidiu, constantenii nu sunt interesati de un primar care sa faca piste pentru o mana de hipsteri biciclisti.

Constantenii isi doresc un primar care sa le asfalteze strazile, un primar care sa le construiasca parcari etajate, un primar care sa le construiasca bulevarde si pasaje, un primar care sa aduca investitori, un primar care sa creasca turismul, un primar care sa puna piciorul in prag si sa rezolve problemele RATC si CET.

Chiar nici unul dintre candidati nu e in stare sa puna pe hartie 10 proiecte serioase si sa se prezinte cu ele in fata constantenilor?

In situatia de fata viitorul Constantei se prefigureaza a fi destul de sumbru.

foto: merglamare.ro
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments :

Anonim spunea...

Din păcate ai dreptate !