News
Loading...

Ce vrei sa faci cu viata ta- Oportunitati de studiu pentru elevi si studenti

Student Puzzle și Neuron English Romania vă invită la evenimentul ”Ce vrei să faci cu viața ta?” pentru a face cunoscute oportunitățile de studiu în Uniunea Europeană, importanța cunoașterii limbii engleze, dar și beneficiile pe care le oferă statutul de student european.
”Ce vrei să faci cu viața ta? ajunge pentru prima dată în Constanța și face parte dintr-o serie de evenimente care se adresează studenților și elevilor cu scopul de a aduce impact în cariera lor prin evidențierea oportunițăților de studiu în străinătate disponibile, consilierea acestora și implicarea lor în proiecte extrașcolare.
Tematica evenimentului este de conștientizare a visului pe care studenții și elevii l-au proiectat pentru viitorul carierei lor, dar și cum să lucreze pentru obținerea, îndeplinirea lui și beneficiile pe care le pot dobândi prin realizarea lui.
        De asemenea, organizatorii își propun ca evenimentul să devină recurent, prezent în mai multe orașe din Romania și să fie o platformă în care întâlnim visele și dorințele elevilor și ale studenților cu oportunități pentru aceștia (de studiu în străinătate, de perfecționare a limbii engleze, de networking elev/ student – companii multinationale).
        Primul eveniment “Ce vrei să faci cu viața ta?” va avea loc pe data de 11 Mai 2016, la 18:00 în cadrul Hotelului Ibis și aduce la un loc aproximativ 100 de studenți și elevi din domenii diferite.  Participarea este gratuită și se face pe baza de înscriere la adresa de mail hello@neuronenglish.ro sau la telefon 0722 78 20 72 până la data de 10 mai.

Programul evenimentului:

17:30 Înregistrarea participanților
18:00 Deschiderea evenimentului Costin Sorici
18:10 Invitat surpriză
Experiența internațională și importanța limbii engleze în societatea actuală
18:25 Constantin-Alexandru Manda  Președinte Asociația Elevilor din Constanța
 Beneficiile voluntariatului în vederea studiului internațional și al carierei
18:40 Costin Sorici Lect. Universitatea Ovidius/Antreprenor
 Fixează-ți visul și atinge-l!
19:00 Alexandra Aldea Antreprenor/Fondator Student Puzzle
Cum profiți de oportunități pentru o carieră de succes
19:20 – Sesiune de intrebari și răspunsuri de la public
20:00 – Finish
Invitat Special: Constantin - Alexandru Manda – Președintele Asociației Elevilor din Constanța este o imagine puternică în rândul tinerilor din ROMANIA întrucât se ocupă de apărarea drepturilor elevilor în raport cu guvernul și instituțiile publice în general.Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment