News
Loading...

Pe 8 mai se inchide Carturesti City Park

Conform unui anunt de pe pagina de facebook a librariei Carturesti pe data de 8 mai spatiul din City Park Mall se va inchide. Desi in anunt se spune ca libraria va fi relocata in alta zona a centrului comercial lucrurile nu sunt chiar atat de clare.

Desi noua aripa a City Park Mall urmeaza sa fie inaugurata in iunie, reprezentantii Carturesti au declarat ca nu stiu o data exacta a redeschiderii librariei fiind luata in considerare o redeschidere in cursul acestei veri sau in toamna.

Situatia Carturesti in City Park Mall nu este chiar roz. anul trecut chiar la startul lucrarilor de extindere, intr-o discutie privata cu o persoana importanta din conducerea de atunci a centrului comercial (pentru protectia identitiatii nu-i vom dezvalui numele) ne declara ca nu este multumit de modul in care evolueaza Carturesti, persoana respectiva acuzand in special faptul ca libraria nu a respectat o intelegere in baza careia a fost amenajata o intrare separata dinspre exterior. Intrarea respectiva facuta din termopan si trepte metalice a starnit criticile multor constanteni pentru ca nu se incadra deloc cu arhitectura centrului comercial. Acel acces trebuia urmat de o investitie in amenajarea unei terase in aer liber, investitie pe care Carturesti nu a mai facut-o.

Asadar se pune intrebarea va mai reveni Carturesti in City Park Mall sau nu?

Noi credem ca sansele sunt foarte mici. O situatie asemanatoare a avut loc anul trecut cand in primele luni Diverta inchidea libraria din City Park Mall. In articolul referitor la aceasta situatie anuntam exitul Diverta din Constanta. Reprezentantii lantului au raspuns printr-un comunicat de presa prin care spuneau ca se concentreaza pe spatiul din Maritimo si ca nu se pune problema unei retrageri.
In ciuda comunicatului, cateva luni mai tarziu (mai exact in luna octombrie) Diverta inchidea si libraria din Maritimo.

In alta ordine de idei, lantul Marrone Rosso a dat in judecata City Park Mall in vara anului trecut nemultumiti fiind de faptul ca au fost inchisi pentru remodelarea si extinderea mall-ului. Cei de la Marrone cer ca dupa finalizarea lucrarilor spatiul lor sa fie reamenajat dupa modelul initial.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment