News
Loading...

Se cauta parteneri pentru hiltonul din Portul Tomis

Epopeea hotelului neterminat din Portul Tomis continua. La inceputul anilor 2000, in portul Tomis pe locul fostului Yacht Club (yacht club modificat si extins ilegal in anii '90) se incepeau lucrarile la unul din cele mai ambitioase proiecte hoteliere ale acelor vremuri. Era vorba de Constanta Sea Hotel, un hotel luxos cu 10 etaje si heliport ce urma sa fie clasificat la 5 stele.

In 2005 odata cu finalizarea structurii lucrarile sunt stopate din lipsa de fonduri si investitorul italian decide sa vanda cladirea.

Hotelul este vandut in 2010 unui investitor turc. In 2014 acesta anunta ca va finaliza hotalul in 2015 pe care il va afilia lantului Hilton, lucru confirmat si de lant care au facut public faptul ca hotelul va fi un Garden Inn.

Se elibereaza autorizatiile necesare modificarii cladirii si finalizarii proiectului, se realizeaza noi proiecte de arhitectura, iar santierul este curatat si macaralei i se fac probe. Insa lucrurile se opresc aici. In 2015 nu are loc inaugurarea promisa.

Contractul cu lantul Hilton este inca in vigoare, investitia fiind temporar stopata intrucat se cauta un investitor care sa devina partener si sa aduca o infuzie de capital de 6 milioane de euro pentru a finaliza proiectul. In clipa de fara conform reprezentantilor All Imobiliare se poarta discutii cu doi investitori interesati sa intre in proiect. Unul din ei este constantean, iar celalalt din Bucuresti.


Iata cum urmeaza sa arate hotelul.


foto: http://www.allimobiliare.ro/
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments :

Anonim spunea...

Păcat că în Constanța nu avem investitori adevărați profesioniști , ați văzut cum s-a construit în Mamaia Nord haotic și niște blocuri urâte fără o fundație adecvată solului respectiv știind că pânza freatică este aproape