News
Loading...

CENTRUL EQUITAS - Ziua portilor deschise!

Centrul EQUITAS vă invită marţi, 21 iunie 2016, ora 12.00, la sediul din strada Simion Bărnuţiu, nr. 11, localitatea Lazu, judeţul Constanţa pentru anunţul oficial al evenimentului Ziua Porţilor Deschise ce va avea loc pe data de 25 iunie 2016.
Vom prezenta programul de lucru, veţi vizita sălile de terapie şi veţi sta de vorba cu terapeuţii şi beneficiarii Centrului Equitas. Dorim să transmitem tuturor că pe data de 25 iunie 2016, orele 10.00-16.00, oferim gratuit sesiuni de terapie (artterapie, meloterapie, psihoeducaţie, kinetoterapie, grup de suport), expunem lucrări realizate de beneficiarii noştri şi venim în întâmpinarea publicului larg cu informaţii utile pe tema dependenţei. Avem ca obiectiv informarea unui număr cât mai mare de persoane asupra ceea ce simte un om dependent. Totodată, dorim ca persoanele care se confruntă cu adicţiile să afle de existenţa grupului de suport ce se întâlneşte în fiecare joi, ora 17.00, la Centrul Equitas. Participarea la acest grup este şi va rămâne mereu gratuită.

Vă anunţăm cu această ocazie că pe data de 25 iunie, ora 12.00, va avea loc şi o conferinţa de presă în cadrul căreia vor participa invitaţi speciali din partea Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Constanţa, Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa şi alte instituţii partenere.Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment