News
Loading...

Adio Liberty Parade. Cel mai mare eveniment din sudul litoralului anulat

Dupa 15 ani in care Liberty Parade a fost magnetul principal pentru cei care alegeau sa-si petreaca vacanta in sudul litoralului, evenimentul a fost anulat.

In sedinta de joi 4 iulie, consiliul local Mangalia a luat decizia sa nu mai organizeze evenimentul chiar daca aducea zeci de mii de tineri dornici de distractie.

Din pacate litoralul romanesc se intoarce incet dar sigur la situatia trista si nedorita din anii '90.

Organizatorii au dorit sa mute evenimentul in Mamaia, din pacate primaria Constanta nu a fost deschisa in a sprijini cu fonduri un eveniment atat de important.

Cei de la Radio 21 au declarat ca vor incerca sa revitalizeze evenimentul incepand cu anul 2017.

foto: https://libertyparade.wordpress.com/
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments :

Anonim spunea...

Nu-i nimic, vom avea Spellground festival.

Anonim spunea...

Spellground este o vrajeala care se vrea a fi importanta bazandu-se pe nimic. Organizatori anonimi si conditii dubioase. Nu comparam Radio 21 cu un oarecare Lipovan. A compara evenimentele care sunt de alt gen ,alta factura,cu totul alta muzica,este absurd. Succes tuturor !!

undercash spunea...

well given the artist, I d say spellground seems ok.. I have never heard about that "liberty parade" :)))

Unknown spunea...

Pai e normal,nu? De ce sa vrei sa atragi turisti? In Mangalia nu exista un loc decent unde sa mananci, nu au cinema...e doar un orasel curatel la malul marii...Nu inteleg ce autoritati sunt capabile sa anuleze ceva care iti aduce bani??? In schimb au avut bani sa faca un monument/statuie, in sensul giratoriu...de parca face vreo diferenta...Mai bine ar reapecta legea animalelor fara stapan...si le-ar aduna. Peste tot vezi caini vagabonzi.

Unknown spunea...

Acum este o scena mare acolo. Scrie Europa FM...azi se faceau rwpetitii si probe de sunet...Ce e?