News
Loading...

Conferinţa “Ele au reușit” - 20 Iulie, la ora 17: 30, la Hotel Iaki

Conferinţa “Ele au reușit”, ediția a2a, un eveniment marca ELITE Business Women, va avea loc pe 20 Iulie, la ora 17: 30, la Hotel Iaki.
Scopul evenimentului este de a promova leadership-ul feminin și egalitatea de șanse, de a oferi acces femeilor la mediul de business și de a prezenta modele de succes, sub deviza „Ele au reușit”.
”Ele au reușit” se adresează femeilor antreprenor, sau celor care își doresc să devină antreprenor, femeilor de carieră însă în egală masură și bărbaților antreprenor.
Campania națională „Ele au reușit” a debutat în București cu peste 100 de participante, 13 speakeri specialiști în domeniul antreprenoriatului. Campania „Ele au reușit”  a continuat la Constanta, Cluj Napoca , Rm.Valcea, Brașov și Iași, cu peste 1200 de participanti, 60 de speakeri femei antreprenor, peste 100 de parteneri si sponsori, campania media și TV ante si post eveniment.
Specialiştii de la ELITE Business Women afirmă că reprezentantele sexului frumos din România au făcut pași foarte importanți, în ultimul deceniu, pentru a stinge decalajul între sexe, iar româncele au nevoie de mai multă încredere în puterile proprii pentru a închide prăpastia socială. “La ora actuală, femeile din România au reuşit să egaleze sau chiar să îi depăşească pe bărbaţi la capitole importante, precum realizările educaţionale sau chiar performanţele manageriale în mediul de afaceri, însă singurele capitole în care acestea pornesc cu un oarecare handicap sunt strâns legate de reprezentarea politică – în Legislativ, în Guvern sau chiar la nivel de Președinție”, explică Bianca Tudor, preşedintele ELITE Business Women.
În cadrul evenimentului se vor discuta subiecte precum: contextul actual al antreprenoriatului feminin în România, probleme pe care le pot întâmpina femeile în calitate de antreprenor, modele de femei antreprenor și cum au reușit în fața eșecului, instrumente utile pentru femeile antreprenor etc.
Din rândul Speaker-ilor amintim dna Daniela Mariscu General Manager Aquatica Experience, Enise Baci, Owner Opti Eni, Alexandra Haritini Owner H Clinique, Magda Bei CEO Graphtec Design, dl. Mihai Daraban Președinte CCINA.
Partenerii evenimentului sunt: Kool Media, Asociatia Oportunitati de Afaceri pentru Femei – Filiala Constanta, Hotel Iaki, Hotel Aurora, Graphtec Design, Techir, Opti Eni, H Clinique, Espa, Turkish Airlines Constanța, O bag Store Iași, Aquatica Experience, Exclusiv Auto Constanța, TV Neptun.
Inscrierile se realizează prin email, la: contact@elitewomen,org, până la data de 19.07.2016, participarea este gratuită în limita locurilor disponibile.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment