News
Loading...

Rusine primariei Constanta. Astazi au fost ingropati 96 de ani de istorie si traditie

Astazi, dupa 96 de ani de istorie si traditie Farul Constanta s-a stins. Noua administratie locala a reusit in doar doi ani sa omoare toate echipele sportive constantene.
Farul ramasese ultimul simbol sportiv al orasului. In loc sa fie gasiti investitori privati cu greutate care sa preia Farul, sa acopere datoria de doar 700.000 de euro (si la ce sume se invart prin fotbalul nostru, suma asta chiar e mica) si sa construiasca o echipa puternica s-a luat decizia desfiintarii echipei.
Si, ca un gest de batjocura fata de suporteri si constanteni s-a luat decizia mutarii pe stadionul Farul a unei echipe anonime - ACS Berceni. Mai mult sigla, palmaresul si culorile FC Farul vor fi preluate de aceasta echipa no name infiintata in 2008.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments :

Anonim spunea...

Primim ce ni s-a Făgăduit

Anonim spunea...

Intrun oras de pensionari si primar psd o sa facem sport in Sumatra imi este sila

Anonim spunea...

Cei care au facut asta trebuie scuipati si batjocoriti exact cum au facut si ei cu aceasta echipa...

Anonim spunea...

Dacă tot sunt așa mulți suporteri care suferă după Farul, imaginați-vă următorul scenariu: să presupunem că fiecare fan ar cotiza 100 lei lunar ( dacă esti fan, faci sacrificii!) și dacă ar fi 10000 de fani suferinzi s-ar strânge 1 milion de lei lunar. Cu o gestionare corectă a banilor, cu jucători tineri din pepiniera proprie, în 4-5 ani s-ar redresa financiar și ar ieși la liman. Dacă mai pui la socoteala și câțva sponsori mai mititei și ceva publicitate poate nu ar mai cerși atâta din banii publici de la consiliul local! Cu banii ăia trebuie făcut altceva nu plătite salarii de zeci de mii de euro unor jucători și antrenori străini care nu au nici o treabă cu orașul ăsta!!!

Anonim spunea...

Cu o gestionare corecta,hahaha

Anonim spunea...

Imi aratati si mie acei 10.000 de fani?

Esma Memet spunea...

De Giani de ce nu scrieti nimic ? Oare el cu Blatcoveanu nu au nici o vina sau va blatuit si pe voi ?

Esma Memet spunea...

....

ursu spunea...

mare pacat,prin anii 1960 farul era o echipa de top stadionul era neancapator etapa de etapa.la un meci prin 1970 cu universitatea craiova,castigat de farul cu 4-1,pe o ploaie torentiala,cu stadionul plin,toti spectatorii au stat pana la terminarea meciului.ce timpuri!