News
Loading...

Sâmbătă, 6 august, Vița de Vie urcă pe scena Out Of Doors Fest

Sâmbătă, 6 august, Vița de Vie urcă pe scena Out Of Doors Fest 2016, la White Horse, în Costinești. Va fi un concert plin de forță și energie, așa cum fanii trupei Vița de Vie au fost obișnuiți. Un play-list fenome(nt)al, la care basul și cu toba mare vor face din spiritul liber un fethish!

Având opt materiale discografice la activ, Vița de Vie a devenit în cei douăzeci de ani de activitate cea mai iubită trupă de rock alternativ din România.
În 1999, Vița de Vie dă marea lovitură pe piața muzicală românească odată cu lansarea albumului „Fenomental” și a videoclipului piesei „Basul și cu toba mare”, iar în 2000 este lansat videoclipul „Vino la mine”, când Vița de Vie primește premiul Otto pentru cea mai bună formație, acordat de revista Bravo. Albumul „Exxtra” este lansat în 2001, alături de videoclipurile „Sunetul mai tare” și „Liber”, cuprinzând colaborări cu Șuie Paparude, Paraziții, Ganja și K-Gula.
Un an mai târziu, „Exxtra” primește premiul UPFR pentru «Cel mai bun album alternativ», sunt lansate albumul „Doi” și videoclipul „Visare”, iar în 2003 apar videoclipurile „Varza” și „Totata”. Dupa albumele „Egon”, „Fenomental” și „Fethish”, Vița de Vie lansează „Acustic”, un material ce cuprinde cele mai cunoscute piese ale trupei, reorchestrate într-o manieră neobișnuită, mergând uneori până la clasic, jazz sau bossanova. În 2014, Vița de Vie a sărbatorit alături de fani împlinirea a cincisprezece ani de la lansarea celui mai bine vândut album – „Fenomental” - printr-un turneu național ce s-a încheiat în octombrie cu un concert de proporții susținut la Arenele Romane, la care au participat peste 3000 de oameni.


Out of Doors Fest 2016 este mai mult decât un festival de muzică, el reprezintă o formă de manifestare a spiritului liber și creator, dorința de autodefinire și reîmprospătare a legendei ce făcea din Costinești unul dintre cele mai râvnite locuri de agrement și bună dispoziție, o oază de tinerețe și vivacitate.

Intrarea la eveniment, în fiecare dintre cele două zile de festival se va face începând cu ora 18,oo. Ora de începere a concertelor este 19,oo. Prețul de intrare la festival: prepay: 30 de lei/ zi; de la 1 august: 35 de lei/ zi. Biletele s-au pun în vânzare la sediul Doors Club Constanta (str. Traian nr. 68A), la terasa White Horse din Costinești și online, pe www.iabilet.ro
Info la tel. 0763 66 16 22.

În vara aceasta, tu știi unde va fi distracția! Out Of Doors Fest, 5-6 august 2016, White Horse Rock’n Roll Costinești – două zile de festival care reunesc unele dintre cele mai bune voci și trupe din România. Vă așteptăm să retrăim împreună atmosfera Costineștiului de odinioară!


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment