News
Loading...

Vezi cine este actrita cu un fizic de invidiat si chip de inger!

Vezi cine este actrita cu un fizic de invidiat si chip de inger!

„Eugenia Serban, actrita in varsta de 46 ani, arata mai bine decat multe domnisoare de 20 de ani. A slabit 11 kg si are un fizic de invidiat.
Nu pot sa spun ca am tinut vreo dieta anume, fiind cald am inlocuit mancarurile grele cu salate si fructe proaspete. Recunosc, foarte mult in procesul de slabire si tonifiere m-au ajutat specialistii de la Beauty X, cam de doua ori pe saptamana merg la tratamente cu Criolipoliza si LPG Cellu M6 iar rezultatele sunt spectaculoase”

In urma cu o luna Eugenia a suferit si o operatie de blefaroplastie.

“Blefaroplastia estetica este o procedura de chirurgie plastica care vine in ajutorul acestor probleme, cu rolul de a indeparta excesul de tegument si grasime, care alcatuiesc pungile si excesul de piele al pleoapelor. De asemenea se poate reda plenitudinea lor prin transfer de grasime sau acid hialuronic. Astfel, se elimina aspectul obosit si imbatranit al ochilor si se pot ridica si sprancenele”, a precizat dr. Calin Dobos, medic specialist in chirurgie faciala si in chirurgie plastica. Procedura a durat 30 min iar recuperarea in jur de zece zile.

 „Sunt extrem de multumita de rezultat, am avut emotii recunosc insa Dr.Calin Dobos face minuni” a declarat Eugenia Serban.Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment