News
Loading...

A fost odata Satul de Vacanta. Galerie foto.

La sfarsitul anilor '60, inceputul anilor '70, in partea de nord a lacului Tabacarie, pe locul unei foste baze militare se construieste Satul de Vacanta. Intrarea principala se facea printr-o poarta maramuresana, apoi vizitatorii urmau aleile satului printre pensiuni, magazine si restaurante construite in stilurile traditionale specifice diverselor regiuni ale tarii. Satul dispunea si de replica unei fantani dar si de un pod ce traversa canalul de legatura dintre lacurile Mamaia si Tabacarie.

Imediat dupa 1990 casutele au intrat pe mana a tot felul de personaje care au modificat cladirile si in prezent aerul de sat a disparut, totul devenind un bazar de lumea a treia, rai al hotilor, cersetorilor si vanzatorilor de chinezarii.

Iata cateva imagini din perioada de glorie a Satului de Vacanta.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments :

Vio spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

ba mai mult ,le-au luat in lizing nu au investit nimic si acum sunt propritari in toata regula si au mutatii scrise in acte ca fiind propritari de drept. nimeni nu controleaza cum au ajuns proprietari si cine au fost vanzatorii. CASA TULCEANA LUATA IN LIZIN DE D-L BOSANCEANUL ESTE O RUINA . ASA CONDUCATORI ARE CONSTANTA . toti sunt numai pentru furat . parca nu trebuia sa fie seslonguri pe plaje ,adica 5 ani nimeni nu trebuia sa faca afaceri pe noua plje asa parca scria in contractul ce a facut plaja si a primit niste fonduri de undeva. primarul a vazut ca pomisorii care au fost saditi prin apropiere de MALIBU din fondul primariei adica impozitele noastre .sau uscat cand avem ghiol cu apa dulce la 400 metri? AAAAAAAAAA SAU TERMINAT ALEGERILE?

Unknown spunea...

Decât să comentezi pe lângă subiect mai bine nu o mai faci.Și limba română e grea pentru unele persoane !

aneta ucrainet spunea...

asa e pe vremuri abia se asteptau vacantele de a se pleca in tabara cu colegi si erau vacante petrecute minunat dar astazi parca nici nu se mai vorbeste de acele copilarii de acele locuri se vizitau muzee gradini zoologice locuri istorice iar cea mai mare parte a vacantei se petrecea la bunici la tara . nu se auzea de intoxicati alimentare nici de alergii azi cum e azi copii pleaca cu parinti in TURCIA IN MALDIVE IN DUBAI IN GRECIA IN AUSTRI SI SE INTORC TOTI cu tot felul de boli de alergii... ori cum turismul tari noastre are putina publicitate si mai ales noi romani evitam locurile romanesti