News
Loading...

ANSVSA a suspendat activitatea carmangeriei Auchan din Maritimo

„Actiunile de supraveghere si control desfasurate de inspectorii Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Constanta in perioada 15 – 21 august, s-au materializat prin verificari la 292 obiective: 111 restaurante, 2 pensiuni, 5 pizzerii, 25 unitati tip fast-food, 5 braserii, 12 unitati tip bufet, 1 bar, 1 beach bar, 3 cantine, 1 rulota, 37 super/hipermarket-uri, 42 magazine alimentare, 19 laboratoare cofetarie/patiserie, 5 cofetarii/patiserii, 1 carmangerie, 2 depozite alimentare, 3 unitati procesare lapte, 1 centru colectare lapte, 1 unitate produse proaspete din pescuit, 1 autoutilitara, 1 nava transport animale vii, 1 unitate fabricare paine si specialitati, 2 depozite seminte consum, 4 unitati comercializare produse congelate, 1 unitate fabricare bors, 2 unitati de morarit, 3 depozite legume fructe, aplicandu-se un numar total de 30 sanctiuni contraventionale in valoare de 56.520 lei. A fost emisa o ordonanta de suspendare temporara a activitatii pentru o carmangerie”.

Un comunicat sec de presa emis de DSV, in limbajul de lemn al unei epoci de trista amintire. Nu exista vinovati, nu se pomenesc branduri. Ei bine, ultima fraza ascunde o surpriza. Mare. Carmangeria despre care se pomeneste in comunicatul DSV apartine Auchan Romania iar locatia a carei activitate a fost suspendata temporar se afla in celebrul deja Auchan Maritimo. Un hypermarket cu probleme, aflat in decembrie trecut in centrul unui scandal de toxinfectie alimentara cu salmonella. Si atunci, ca si acum, activitatea unui intreg raion a fost suspendata...

 Mai multe detalii si o analiza a celor intamplate puteti citi pe: Brandprivat.ro

foto: http://www.brandprivat.ro
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments :

Anonim spunea...

Mi s-a întâmplat să văd uitându-mă la raionul de carne de la Auchan,şoseaua Mangaliei cum vânzătoarea de serviciu schimba termenul de prelungire a garanției de pe tăblițele acelea cu 2 zile peste.Am intrebat-o de ce face treaba asta şi mai ales în fața clienților şi mi-a răspuns pe un ton arogant,,şi care-i problema mea".Fiind cu grabă n-am reclamat-o şi nici numele nu i l-am luat.RUŞINE!!!Decât aşa mai bine dau seara la reducere cum procedează celelalte supermaketuri.

Anonim spunea...

Acu' vreo 2 ani si la Billa erau cite 2 etichete suprapuse la pungile cu pui. Iar inspectorii sint chiar peste drum, dar dormeau in bocanci.