News
Loading...

Farul Constanta salvata de suporteri

Intr-o tara in care toate echipele cu traditie au fost ingropate de mafia ce conduce fotbalul, la Constanta suporterii s-au unit pentru a pastra viu Farul Constanta.

Mai jos redam integral comunicatul postat pe facebook:

Anunţul nostru de ieri privind infiinţarea noii echipe a suporterilor a generat reacţii pozitive, care ne îndreptǎţesc sǎ credem cǎ decizia este una corectǎ.
Dorim sǎ anunţǎm pe toţi cei interesaţi cǎ miercuri, 03.08.2016, la ora 19:00, pe terenul stadionului de rugby “Mihai Naca” din Constanţa, va avea loc primul antrenament al noii echipe, sub comanda d-lui antrenor Ion BARBU. Tot atunci va demara şi o acţiune de selecţie pentru stabilirea lotului. Selecţia se adreseazǎ atât seniorilor, cât şi juniorilor din oraşul Constanţa, dar şi din judeţ, iar cei interesaţi se pot prezenta miercuri şi în fiecare zi, dupǎ un program pe care îl vom anunţa imediat ce va fi stabilit.
Luni, la ora 20:30, invitǎm pe toţi cei care sunt interesaţi sǎ contribuie la bunul mers al noii echipe la o şedinţǎ, în cadrul cǎreia vom pune la punct ultimele aspecte organizatorice (protocol, statut, structura organizaţionalǎ etc.). Aceastǎ şedinţǎ se va desfǎşura tot la stadionul de rugby.
Vǎ aşteptǎm alǎturi de noi! Farul NU moare!


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment