News
Loading...

Henri Coanda 2 nu este necesar. Avem nevoie de un nou cartier pentru tineri

In sedinta de consiliu local de miercuri consilierii locali vor vota preluarea de catre primarie a unui teren MAPN de 5 hectare de pe Soseaua Industriala. Pe acest teren primarul Decebal Fagadau a declarat ca va construi un al doilea cartier Henri Coanda - blocuri sociale, scoala si ateliere de creatie.

Noi consideram ca acest cartier nu este necesar. Primul cartier da a fost necesar. Si consideram ca in formatul de acum asigura necesarul de locuinte sociale la nivelul orasului. Mult mai oportuna este construirea unui al doilea cartier de blocuri pentru tineri. Si de ce nu reluarea proiectului fostului primar Radu Mazare prin care tinerii casatoriti primeau la alegere un frigider sau o masina de spalat. Trebuie sa incurajam tinerii sa ramana/vina in Constanta si sa isi intemeieze familii aici.

In functie de bugetul alocat pe terenul respectiv se pot construi blocuri pentru tineri precum cele de pe Baba Novav, iar pe terenul ce ramane liber se pot da loturi pentru ca tinerii sa isi construiasca case.

foto: Saila
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment