News
Loading...

La Washington se va inaugura unul din cele mai spectaculoase muzee din lume

In luna septembrie, pe celebrul National Mall din Washington se va inaugura unul din cele mai spectaculoase muzee din lume.

The National Mall este un parc de hectare ce se intinde pe mai mult de 125 de hectare intre Lincoln Memorial si United States Capitol. Anual parcul este vizitat de peste 24 de milioane de turisti.

Printre atractii se numara Muzeul National de Istorie a Americii, Muzeul National de Stiinte ale Naturii, Galeria Nationala de Arta, Muzeul National al Amerindienilor, Muzeul National al Spatiului, Smithsonian Institute, Lincoln Memorial, Washington Memorial, United States Capitol si altele.

Exceptand Galeria Nationala de Arta, restul muzeelor sunt in subordinea Smithsonian Institute. Tot ei sunt "vinovatii" pentru cel ami nou muzeu ce se va adauga atractiilor din National Mall - Muzeul National al Comunitatii Afro Americane.

Muzeul desfasurat pe 3 etaje are o suprafata totala de 33.000 mp. Lucrarile au inceput in 2012, urmand a fi finalizate in septembrie acest an. Pentru inceput vor fi expuse 3.000 de obiecte, urmand ca in timp muzeul sa-si mareasca patrimoniul.

De asemenea muzeul a fost primul din lume care a deschis site-ul de prezentare cu mult inainte de inceperea lucrarilor la cladire.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment