News
Loading...

Se caută cavaleri pentru marele eveniment LEGOR NEXO KNIGHTST

Pe 27 și 28 august, la City Park Mall are loc cel mai mare eveniment de construcție pentru copii: LEGO® NEXO KNIGHTS™. Evenimentul care va avea loc la Nivel – 1, în zona liftului panoramic, între orele 12:00 și 20:00, este o premieră în orașul Constanța.
Cu puțin timp rămas până la debutul anului școlar, cei mici au oportunitatea să se bucure de încă un eveniment deosebit dedicat lor. În acest weekend, copiii cu vârstele între 1.5 și 14 ani sunt așteptați la City Park Mall să participe la evenimentul de construcție LEGO® NEXO KNIGHTS™.
Povestea NEXO Knights îmbină lumea clasică a cavalerilor cu elementele moderne și digitale. În cadrul evenimentului cei mici se vor antrena să devină adevărați cavaleri NEXO, prin parcurgerea celor 5 misiuni.  Ghidul cavalerului primit la intrarea în zona de eveniment îi va îndruma să parcurgă următoarele probe: testul de cunostințe, construcția contra timp, priceperea în mânuirea catapultei, dibăcia în aplicația LEGO NEXO Knights 2.0 și măiestria în construirea unui vehicul NEXO. Pentru fiecare misiune îndeplinită aceștia vor primi câte o ștampilă în Ghidul Cavalerului. La final, cei mici vor primi recompense pentru îndeplinirea probelor, pe baza acestor ștampile: o diplomă de cavaler, un foto magnet și un set de stickere LEGO NEXO Knights. În plus, în fiecare oră, cele mai iscusite construcții vor fi premiate cu seturi de construcție LEGO NEXO KNIGHTS.
Alături de zona principală a evenimentului de la Nivel -1, se vor regăsi și două zone dedicate gamelor LEGO Friends și LEGO DUPLO. În zona LEGO Friends se pot construi cu ajutorul cărămizilor tematice, scene din orășelul Heartlake City alături de prietenele Mia, Olivia, Andrea, Emma și Stephanie. În zona LEGO DUPLO, cărămizile sunt de două ori mai mari decât cele clasice, special concepute pentru a fi sigure pentru mânuțele mici și imaginația bogată a preșcolarilor cu vârste între 1,5 - 5 ani.
Participarea este gratuită pentru toți copiii, pentru care este garantată o experiență memorabilă prin participarea la LEGO® NEXO KNIGHTS™. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile în magazinul certificat LEGO din City Park Mall sau pe site-ul centrului comercial: https://city-park.ro/evenimente/se-cauta-cavaleri-pentru-lego-nexo-knights/.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment