News
Loading...

Ultima prezenta a Reginei Tomiris la Festivalul Antic Tomis. Afla cand va avea loc evenimentul

Editia din acest an Festivalului Antic Tomis se va desfasura in perioada 26-28 august, in locatia deja traditionala - Parcul Tabacarie. La fel ca in anul trecut vor fi ateliere, expozitii, evenimente, parade si evident lupte.

Aceasta va fi ultima editie la care va fi prezenta Corina Martin in rolul zeitei Tomis, festivalul insa va continua si anii urmatori tot sub patronajul Asociatiei Litoral Delta Dunarii, asociatie la carma careia insa nu se va mai afla Corina Martin.

Dupa 10 ani de zile in care a pus umarul la realizarea multor evenimente in statiunea Mamaia si orasul Constanta,Corina Martin se pare ca a decis sa se retraga.


"O misiune de destin, intalnirea cu Festivalul Antic Tomis si regina Tomiris. Pentru mine, cel mai iubit eveniment dintre toate cele pe care le-am organizat, in 10 ani....Cu 5 ani in urma, mi se lua tot ce aveam...si primeam o provocare. Misiune de destin a fost. Si o duc cu mandrie, cu sacrificii si cu demnitate la lumina. Pana dincolo de istorie, de adevar si de legende, am construit cel mai iubit eveniment al Cetatii. Privesc oricand cu mandrie in urma...si cu incredere inainte. VIVAT TOMIS!"
-Corina Martin, presedinte ALDD
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment