News
Loading...

Afla ce mananca in fiecare zi Valentina Ionescu ca sa arate asa!

 Valentina Ionescu, cunoscuta artista de muzica populara, si fosta concurenta la Iadul bucatarilor, de aproape un an de zile mananca acelasi fel de mancare la cina. Salata cu muschi de vita este felul de mancare pe care il consuma zilnic.
„Tin foarte mult la silueta mea si este foarte indicat ca la cina sa nu consumam carbohidrati ci doar proteine si legume. Eu am descoperit aceasta reteta care pe langa faptul ca este foarte gustoasa este si satioasa si de aceea o consum zilnic. Reteta este luata de la bucatarul sef de la restaurantul Cocosu Rosu si am sa o impartasesc si cu voi” a declarat Valentina.

Salata cu muschi de vita
·          600 g vrabioara de vita
·          2 lingurite ulei de masline
·          sare
·          piper rosu
·          boia dulce
·          boia iute
·          1 ceapa rosie
·          2-3 fire ceapa verde
·          4 rosii
·          400 g salata
·          1-2 lamai
·          100 g iaurt
·          6 catei usturoi
·          1 legatura marar
PREPARARE
1. Se taie bucata de carne foarte subtire, se bate cu un ciocan de snitele, se unge cu ulei de masline, se condimenteaza cu piper, boia dulce si iute.
2. Separat, se alege salata si se spals in cateva ape.
3. Se curata usturoiul, se zdrobeşte si se amesteca cu iaurtul si sarea. Pentru un gust deosebit se adaugă si marar tocat marunt.
4. Se încinge gratarul, se presara solzisori de ceapa rosie si se asaza feliile de carne. Se rasucesc la intervale scurte de timp, ca sa nu se arda. Intr-un bol, se pun frunzele de salata, se amesteca cu sare, piper, ceapa verde si rosie, tocate marunt,  rosii si  lamaie si pe deasupra se pun feliile de carne fripta. Salata se serveste cu sosul de usturoi.
Pofta buna!


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment