News
Loading...

Caravana Empatiei le aduce pe Printesa Urbana si Monica Reu la City Park Mall

Pe data de 24 septembrie, Ioana Macoveiciuc (Prințesa Urbană) și Monica Reu îi provoacă pe părinții din Constanța la o serie de discuții despre empatie, în cadrul unui atelier organizat prin intermediul Caravanei Empatiei, la City Park Mall.
Constănțenii și-au ales tema „De la conflict la conectare – cheițe care ne ajută în momentele tensionate cu copiii” pentru această caravană, dintre subiectele axate pe conceptul de comunicare non-violentă.
“De când sunt părinte am simțit, înainte să apuc să citesc orice pe subiect, că empatia față de partener şi față de copii este un aspect esențial pentru ca întreaga familie să crească frumos și armonios împreună, să nască inimi fericite, oameni buni, care să ducă lumea mai departe. Ştiu câtă nevoie este de astfel de cursuri în România, aşa că, alături de Nepi şi de Monica Reu, am creat Caravana Empatiei, un concept nou și foarte util nouă și vouă, indiferent că aveți copii sau nu. Suntem prezente în City Park Mall, centru comercial care face parte din portofoliul NEPI”, a spus Ioana Macoveiciuc (blogger www.printesaurbana.ro).
Participarea în cadrul evenimentului este gratuită și deschisă oricărui doritor, iar, pentru a avea acces la el, este nevoie ca fiecare persoană să se înscrie la adresa de e-mail rezervari@city-park.ro, unde trebuie să precizeze numele și numărul de persoane care vor veni la atelier.
„Caravana Empatiei este un concept nou și foarte util oricărei persoane care simte nevoia să-și îmbunătățească capacitatea de a trăi afectiv alături de ceilalți, prin intermediul atelierelor organizate în centrul comercial NEPI. Empatia este un ingredient esenţial pentru orice relaţie de calitate şi, în mod cert, relaţia dintre noi şi copiii noştri este una dintre cele mai preţioase pe care ne este dat să le trăim. Caravana Empatiei este dedicată părinţilor care îşi doresc să integreze această stare valoroasă în interacţiunile de zi cu zi dintre ei şi copiii lor”, a declarat Monica Reu, Fondatorul și Președintele Asociației pentru Comunicare Non-Violentă.
Astfel, vă prezentăm mai jos lista cu tema aleasă și coordonatele evenimentului, alături de adresa de înscriere:
oTemă aleasă: De la conflict la conectare – cheițe care ne ajută în momentele tensionate cu copiii;
o24 septembrie, ora 10:30, City Park Mall, nivel -1, în zona magazinului Zara;
oE-mail pentru înscriere: rezervari@city-park.ro;
Mai multe detalii legate de Caravanei Empatiei pot fi găsite pe website-ul centrului comercial City Park Mall: http://city-park.ro/


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment