News
Loading...

Cazinoul vedeta in noua reclama Sony. Lucrarile de reabilitare ar putea incepe....candva

Chiar si in actualul stadiu avansat de degradare, Cazinoul constantean atrage atentia si interesul turistilor, localnicilor dar si al marilor companii. Dupa ce imaginea acestuia a fost folosita in numeroase videoclipuri, pe capacele conservelor de peste de la Lidl, acum cladirea landmark a orasului este vedeta intr-un super spot filmat de Sony.Spotul este o reclama la noua tehnologie Sony Bravia 4K HDR TV. Noile televizoare combina tehnologia 4K cu High Dynamic Range (HDR) pentru o claritate marita a imaginii.

Designul este ultraslim dispune de backlight drive, grosimea televizorului fiind de doar 11.75 mm. Toate cablurile ce se conecteaza la TV sunt ascunse sub o masca de plastic, iar in plus sunt oferite conexiuni in zona laterala pentru USB si HDMI. Este proiectat pentru a sta la o distanta de 36.7 mm fata de perete, astfel modul de amplasare este identic cu cel al unui tablou.
Ca sistem de operare dispune de Sony Android TV si ofera voice search, Google cast, Youtube, Netflix, jocuri si multe altele.

Televizorul este disponibil in 3 marimi ale ecranului:


  • 139 cm
  • 164 cm
  • 189 cm
Pretul porneste de la 9.300 RON.


Revenind la Cazino, data inceperii lucrarilor de restaurare este inca nesigura. Si asta pentru ca perioada de evaluare a ofertelor a fost prelungita pe termen nedeterminat.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment