News
Loading...

Cea mai puternica furtuna din ultimii ani a paralizat Constanta. Galerie foto

In aceasta dimineata Constanta a fost lovita de una dintre cele mai puternice furtuni din ultimii ani. Zeci de strazi sunt si la aceasta ora inundate. Pe principalele bulevarde se circula foarte greu sau chiar deloc, mare parte din semafoare sunt nefunctionale. Zeci de copaci au fost smulsi din radacina, iar in zona garii acestia au antrenat dupa ei si un stalp de iluminat. In aceeasi zona un panou publicitar a ajuns pe mijlocul soselei. In zona podului Billa un acoperis a fost smuls de pe un bloc si aruncat pe masinile parcate pe strada. De asemenea au avut loc mai multe accidente rutiere, iar multe masini au ramas blocate in apa ce pe alocuri atinge 50 de cm. Pe bulevardul Regina Elisabeta si pe promenada Cazinoului copacii au fost smulsi din radacini blocand accesul auto si pietonal.

In Portul Constanta, furtuna a doborat o macara de mari dimensiuni, din fericire nimeni nu a fost ranit.

Conform Accuweather vremea rea va continua si in zilele urmatoare fiind prognozate noi furtuni astazi in jurul pranzului si la noapte in jurul orei 04:00. Furtuni puternice cu scaderi bruste de temperaturi se vor inregistra si in noaptea de marti spre miercuri dar si in prima parte a zilei de miercuri.
Ultima furtuna este prognozata joi la ora pranzului dupa care vremea va incepe sa se incalzeasca.

Dispeceratul de urgente al RAJA este activ, cine are locuinta sau spatiul comercial inundate poate suna la telefon 0241.66.44.44 si echipele de interventii vor veni in ajutor.

-----------------------------

 foto: Ionut Radulescu

--------------------------

foto: Mihai P.

------------------------------

foto: Doru Paraschiv
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment