News
Loading...

Competitiile de gaming revin la Constanta odata cu lansarea FIFA 17. Afla unde te poti inscrie!

Media Galaxy, unul dintre cei mai importanţi retaileri electro-IT din România, anunță lansarea în premieră a FIFA 17, cel mai așteptat simulator sportiv al anului, în versiuni pentru PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One și Xbox 360. FIFA 17 va fi disponibil spre vânzare, în versiune Delux Edition și Standard Edition, începând cu data de 29 septembrie în reţeaua de magazine Media Galaxy și pe site-ul mediagalaxy.ro.

Cu ocazia lansării, Media Galaxy invită toți iubitorii și pasionații de jocuri pe data de 29 septembrie, la ora 17:00, în magazinele Media Galaxy din București (Media Galaxy Orhideea), Timișoara (Media Galaxy Timișoara), Constanța (Media Galaxy Constanța), Brașov (Media Galaxy Brasov), Cluj (Media Galaxy Cluj Polus), Oradea (Media Galaxy Oradea Lotus), Iași (Media Galaxy Iași Felicia) și Craiova (Media Galaxy Craiova), pentru un eveniment cu concursuri, multe premii și surprize.

Înscrierile se vor face la fața locului, începând cu ora 17:00. Evenimentul este gratuit și deschis pentru toți doritorii. Pentru competiția din București, sunt disponibile 64 de locuri în concurs (în cazul în care sunt mai mult de 64 de înscriși, se va organiza o tragere la sorți) iar sistemul de joc va fi eliminatoriu, încă din grupe (4 grupe de câte 16 jucători). Competiția se va desfășura pe patru console PS4.

Pentru competițiile ce vor avea loc în Timișoara, Constanța, Brașov, Cluj, Oradea, Iași și Craiova, sunt disponibile 32 de locuri, în fiecare oraș (în cazul în care sunt mai mult de 32 de înscriși, vor fi trageri la sorți). Și aici sistemul va fi eliminatoriu, însă vor fi 8 grupe de câte 4 jucători. Competiția se va desfășura pe două console PS4.

Premiile pentru competitie vor fi acordate după cum urmează:
Locul I – Televizor Smart LED Full HD, Android, 109 cm http://bit.ly/2cFAuLA
Locul II – Consolă PlayStation 4 (PS4) http://bit.ly/2cNTwEQ
Locul III – Căști gaming LOGITECH Prodigy G231 PC/PS4/Xbox One http://bit.ly/2cqSmhe
Locul IV – Poster FIFA 17

FIFA este cel mai popular simulator sportiv al momentului, fiind dezvoltat de renumitul studio EA Sports. Realizat cu ajutorul motorului grafic Frostbite, FIFA17 transformă modul în care joci, concurezi și interacționezi emoțional cu jocul într-o experiență autentică de fotbal, grație unui nou game engine sofisticat, care îți permite să îți inovezi tehnicile și tacticile de joc. FIFA 17 va adăuga un nou mod de joc numit The Journey. Pentru prima dată, în FIFA 17 se poate intra atât în vestiarele echipelor, cât și în biroul antrenorului. De asemenea, în FIFA 17 vor apărea și managerii importanți ai lumii, precum Arsene Wenger, Jurgen Klopp sau Pep Guardiola. Jocul va fi disponibil pe platformele: PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 si Xbox One. Atunci când vine vorba despre gameplay, motoul celor de EA SPORTS este “Own every moment”. Și asta este ceea ce FIFA 17 le va oferi tuturor fanilor: control absolut și o experiență de fotbal la un nivel fără precedent.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment