News
Loading...

Comunicat de presa - Cupa Arena Eqcvestria

Sâmbătă, 24 septembrie, începând cu ora 11:00, în cadrul Complexului Muzeal al Științelor Naturii Constanța, are loc CUPA ARENA EQCVESTRIA, competiție sportivă la care participă reprezentanți ai propriei școli de echitație, Club Sportiv Ariana, dar și din diverse alte zone ale țării.
Competiția este una demonstrativă, premergătoare demersurilor de a organiza competiții oficiale. Principala probă a concursului va fi cea de sărituri peste obstacole, însă vor putea fi admirate și încurajate reprezentații de atelaje și dresaj de cai, show de cai arabi și cai akhal teke.
Ne bucurăm de prezența invitaților speciali ai competiției, Jandarmeria Călare București, care vor oferi un spectacol de gală cu acrobații călare și elemente de dresaj și Herghelia Mangalia, o emblemă a echitației pentru Constanța.
În demersurile noastre suntem sprijiniți de către Federația Ecvestră Română, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii și autoritățile locale constănțene, Consiliul Județean Constanța și Primăria Constanța.

Program Cupa Arena Eqcvestria
24.09.2016
11 :00 – 18 :00
Show cai arabi
Show de cai akhal teke
Concurs Sărituri peste obstacole juniori
Concurs Sărituri peste obstacole seniori
Concurs Dresaj
Defilare Herghelia Mangalia
Paradă și demonstrație atelaje
Prezentare rase de cai
Lecții de dresaj
Spectacol ecvestru Jandarmeria Călare București
Bilete
*Biletele pot fi achiziționate anticipat și în ziua evenimentului de la sediul Arena Eqcvestria din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii (Delfinariu), la prețul de 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru copii (6 - 18 ani).
Despre Arena Eqcvestria:
Clubul Arena Eqcvestria a fost înfiinţat în anul 2015, dispune de  padocuri, 14 boxe pentru cai, manej acoperit, tribună pentru 150 de spectatori, manej în aer liber şi  cai  din cele mai frumoase rase.
Centrul permite plimbări în manej în aer liber, dar si în manej acoperit și organizează permanent lecții de echitație pentru copii și amatori. Dotările sunt completate de  o terasă exterioară care oferă vizitatorilor un peisaj mirific asupra lacului Tăbăcăriei.

Mai multe detalii pe: www.facebook/ArenaEqcvestriaConstanta
Eveniment sponsorizat de: Parc Aventura Paradis Land, Paradis Tours, BriseGroup, Restaurant Scapino, Pepsi, Ursus România, Doors Club Constanța.
Organizat cu sprijinul: Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, Federația Ecvestră Română, Jandarmeria Română, Consiliul Judeţean Constanţa, Primăria Constanța.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment