News
Loading...

Google ataca Whatsapp si Viber. Ce facilitati ofera noul Google Allo

Cei de la Google par hotarati sa faca tot posibilul pentru a domina piata de software in domeniul comunicatiilor.
Cea mai noua aplicatie, Allo a fost lansata astazi si promite ca va detrona grei precum Whatsapp sau Viber.

Ce aduce nou Allo?

Dincolo de functia de baza comuna tuturor aplicatiilor de messaging noul Allo ofera cateva functii interesante.


 • Smart Reply: in timp aceasta functie iti invata stilul de a scrie/raspunde si iti va oferi sugestii automate de raspuns la pozele sau mesajele pe care le primesti.
 • Ink: o alta functie interesanta dar deja prezenta in alte aplicatii precum facebook messenger, ink iti ofera posiblitatea de a adauga doodles sau text pe o imagine pe care doresti sa o trimiti.
 • Stickers: nici aici nu avem ceva nou, toate aplicatiile de messaging dispunand de asa ceva.
 • SHOUT or whisper: de acum nu trebuie sa mai folosesti vreun buton pentru a scrie cu litere mari. Aplicatia va detecta tonalitatea vocii si va scrie cu litere mari sau mici in fucntie de cat de tare vorbesti
 • Google Assistant: Asistentul personal de la Google este poate cea mai interesanta aditie. Acesta va putea itneractiona direct cu tine intr-o conversatie one-on-one sau intr-un group chat. Asistentul iti va gasi restaurante in apropiere, va da share la videoclipuri si iti va oferi raspunsuri la diverse intrebari.
 • Incognito mode: ofera posibilitatea de a preseta ca anumite discutii sa fie sterse dupa o anumita perioada de timp, de asemenea cu ajutorul acestei functii toate mesajele schimbate intre doua persoane sunt criptate
 • folosing functia drag up and down pe butonul de send schimba automat marimea textului

La partile negative trecem faptul ca ALLO poate fi folosit doar pe smartphones ce folosesc Android sau iOS. Tabletele, calculatoarele si telefoanele ce folosesc alte sisteme de operare momentan nu sunt suportate.

foto: Google
Share on Google Plus
  Blogger Comment
  Facebook Comment