News
Loading...

Lidl Tomis 3 se inchide temporar pentru lucrari de modernizare

Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor și, din acest motiv, va investi în reamenajarea magazinului Lidl Constanța, situat pe Strada Soveja, Nr. 35–35A. Acesta va fi închis în zilele de 4 și 5 octombrie, urmând a se redeschide în data de 6 octombrie.
Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită.
În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.
Încă de la deschiderea de joi, 6 octombrie, și până duminică, 9 octombrie, magazinul Lidl de pe Strada Soveja, Nr. 35-35A îi va așteapta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri. Pe durata lucrărilor de modernizare a unității, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl din apropiere, de pe Bulevardul I. C. Brătianu, Nr. 140 și Strada Baba Novac, Nr. 195.


foto: http://www.propertybuzz.ro/
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment