News
Loading...

Pentru prima data dupa 70 de ani se reiau competitiile de echitatie in Constanta

Cei de la Arena Eqcvestria se straduie sa reinvie spiritul si traditia echitatie in Constanta. Si iata ca la 70 de ani de la demolarea hipodromului se reuseste reinvierea competitiilor cabaline in orasul nostru.

Sâmbătă, 24 septembrie, începând cu ora 11:00, centrul de echitație Arena Eqcvestria, din cadrul Complexului Muzeal al Științelor Naturii vă invită la un spectacol dedicat activităţilor sportive și de divertisment ecvestru.
Organizăm CUPA ARENA EQCVESTRIA, competiție sportivă, la care participă reprezentanți ai propriei școli de echitație, Club Sportiv Ariana, dar și din diverse alte zone ale țării. Competitia este una demonstrativa, premergatoare demersurilor de a organiza competitii oficiale.
Principala probă a concursului va fi cea de sărituri peste obstacole, însă veți putea admira și încuraja reprezentații de atelaje și dresaj de cai, show de cai arabi și cai akhal teke.
Ne bucurăm de prezența invitaților speciali ai competiției, Jandarmeria Călare București, care vor oferi un spectacol de gală cu acrobații călare și elemente de dresaj. Locația evenimentului va găzdui și expoziții de fotografie și de pictură, expoziţii de harnaşamente şi echipamente de echitaţie.
In speranta ca ne vom strange in numar cat mai mare la acest eveniment, uram succes tuturor participantilor!

Program Cupa Arena Eqcvestria
24.09.2016
11 :00 – 18 :00
Show cai arabi
Show de cai akhal teke
Concurs Sărituri peste obstacole juniori
Concurs Sărituri peste obstacole seniori
Concurs Dresaj
Defilare Herghelia Mangalia
Paradă și demonstrație atelaje
Prezentare rase de cai
Lectii de dresaj
Spectacol ecvestru Jandarmeria Călare București

Bilete:
15 lei adulți
10 lei copii ( 6 ani - 18 ani)
Locatie: incinta Delfinariu Constanta - intrarea secundara
Bilete si informatii la 0735 276 473


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment