News
Loading...

Se lucreaza la al treilea H&M. Se pregateste Constanta pentru inca un mall?

In Tomis Mall aproape jumatate din parterul si primul etaj al aripii 1 sunt un imens santier. Toata lumea lucreaza de zor pentru a finaliza in timp util cel de al treilea H&M din Constanta.

La fel ca si cel din City Park Mall, H&M Tomis este desfasurat pe doua niveluri. Ramane de vazut cum va evolua Tomisul dupa aceatsa intrare, pentru ca se stie ca in mod normal numele grele se atrag unul pe celalalt, iar sosirea H&M poate atrage dupa sine si alti retaileri cu greutate.

Se observa in ultima vreme cum retailerii care vin in Constanta din lipsa unor spatii cu suprafete mari aleg sa deschida magazine desfasurate pe doua niveluri.

Lipsa spatiilor cu suprafete mari ii impiedica momentan si pe cei de la LLP Fashion sa deschida noi magazine in Constanta.

Intr-o discutie cu Alina Bistreanu - General Director LPP Fashion Romania, aceasta a declarat ca orasul Constanta inca are un potential foarte mare pentru dezvoltare pe zona de fashion retail. Dar din lipsa spatiilor cu suprafete mari momentan multi jucatori raman in expectativa.

Ramane de vazut daca aceasta cerere ce depaseste oferta se va concretiza intr-un nou mall sau intr-o resuscitare a vreunui proiect inghetat.

Estimarea noastra este ca daca economic lucrurile vor ramane la fel sau vor creste usor, in urmatorii 4 ani vom asista la una din aceste 3 variante:


  • aparitie unui nou centru comercial
  • o extindere majora a unuia din mall-urile existente (TOM sau Cora Bratianu)
  • reluarea unuia dintre proiectele inghetate: Seaside/Marina Park/WTC


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment