News
Loading...

Timp de doua saptamani Constanta a fost gazda a trei evenimente internationale majore de la care primarul a lipsit

Saptamana trecuta cu ocazia comemorarii a 100 de ani de la primul razboi mondial, la Constanta au fost prezenti delegati ai Cehiei si Serbiei condusi de ministrul apararii din Cehia. Delegatii au vizitat obiective din Constanta, Cobadin, Deleni, Techirghiol, iar la final au depus coroane de flori la monumentul din cimitirul din Medgidia.

Astazi a avut loc deschiderea primei zile a Black Sea Tall Ships Regatta. 13 veliere din intrega lume se afla in Portul Constanta pentru a participa la cea mai mare regata din Marea Neagra.

Tot in aceasta seara, in Constanta si Mamaia s-au aflat vicepremierul Turciei, ambasadorul Turciei la Bucuresti si consulul Turciei in Constanta.
Acestia au reconfirmat parcursul si viitorul european al Turciei si au dorit sa sublinieze ca intre Turcia si Romania colaborarea economica va continua sa se dezvolte, iar investitiile turce in Romania vor creste.

La toate aceste trei evenimente primarul Constantei nu a fost prezent. Nu s-au facut receptii la primarie asa cum ar fi fost normal...


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment