News
Loading...

Vedete care isi innebunesc fanii pe facebook!

Azi va dezvaluim care sunt cele mai provocatoare vedete de la noi. Acestea nu rateaza nici un moment in care sa atraga privirile si aprecierile admiratorilor lor de pe conturile de socializare. Posteaza aproape nud, in costume de baie sumare in care nu e greu de imaginat ce au pe dedesupt.  Vedetele noastre sunt mandre de ce le-a oferit mama natura sau adepte ale tratamentelor de infrumusetare pentru a da trupului forme de invidiat.

„Daniela Crudu recunoaste ca este dependenta de tratamentele Fit4You, mai exact de Strawberry Laser. Liposuctie fara operatie. Oricat ar parea de uimitor, este perfect adevarat: fara ace, fara durere, fara timp de asteptare, potrivit femeilor cat si barbatilor si tuturor tipurilor de piele, cu rezultate eficiente, imediate si garantate.”

Dar ea nu este singura care apeleaza la tratamentele Fit4you. Roxan Vasniuc e si ea innebunita dupa ele. Postarile zilnice de pe facebook pot confirma asta. Ea este adepta tratamentului Velashape. Aparatul are efecte spectaculoase in ameliorarea celulitei, imbunatatirea texturii si a tonicitatii pielii, reducerea circumferentiala a zonei tratate la fiecare sedinta.

Sa fie tratamentele vinovate de look-ul spectaculos al divelor?

Mircea Branzei cel care a adus in Romania tehnologii de ultima ora in domeniul remodelarii corporale ne spune : “ Ne mandrim cu tehnologii care transforma total corpul. Avem aparatura care da rezultate cu slabire localizata in centimetrii de la prima sedinta si tehnologii care te scapa de celulita sau denivelari inestetice a corpului. Toate vedetele sunt innebunite dupa ele, fie ca sunt doamne sau domni. Ne calca saptamanal pragul vedete precum: Alina Irimia, Dorian Popa, Bianca Dragusanu, Lidia Buble, Daniela Crudu, Roxana Vasniuc, Sanzaiana Buruiana, Loredana Chivu sau Cornel Pasat .


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment