News
Loading...

Alira - traditia continua

Cand spui Alira spui vinuri dobrogene premium si mai spui ceva: O comunitate de prieteni care se reunesc an de an, adusi impreuna de pasiunea pentru vinuri, de bucuria de a trai frumos si de peisajele superbe si linistea dealurilor dintre Aliman si Rasova.Si in acest an vremea a tinut cu organizatorii, asa ca sub soarele ce ardea ca in zi de vara vinul a curs voios in pahare complimentand perfect bucatele gustoase. S-au spus povesti, s-a glumit si s-a ras. S-au legat noi prietenii si evident s-a degustat mustul dulce nascut din strugurii sfaramati sub picioarele unor fete frumoase. Struguri ce au fost culesi de invitati in cadrul unui concurs pe cat de solicitant pe atat de distractiv.

Dar Alira nu inseamna doar distractie si voie buna. Ca in fiecare an participantii la concursul de cules s-au inscris in registrul de zilieri, iar suma de bani adunata a fost donata copiilor din comuna.

Anul acesta evenimentul a avut doua note inedite. Prezenta a 4 Morgan-uri care au oferit un parfum romantic din vremuri demult apuse si prezenta JEEP care a adus spiritul liber american si a oferit celor prezenti o inedite experienta off-road in vie.
Vinurile produse pe dealurile dintre Aliman si Rasova sunt: Alira, Alira Tribun, Alira Grand Vin (super premium) și Alira Flamma (retail: Carrefour, Mega Image, Real). De asemenea compania produce si vinuri premium pentru clientii speciali si ne referim la vinul Princess Cherica - un vin editie limitata de doar 1931 de sticle, un vin aniversar care cinsteste memoria printesei Cherica Sturza si care este oferit oaspetilor care aleg sa se cazeze la Hotelul Cherica (4*) din Constanta.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment