News
Loading...

Ce aduce nou Salonul Auto de la Paris

In perioada 1 - 16 octombrie la Paris are loc unul dintre cele mai mari saloane auto.


Printre highlight-urile salonului se numara:

3 noi modele de la SMART - toate electrice
Parteneriatul dintre Mercedes si Swatch continua si au fost prezentate noile creatii: un cabrio, un coupe si un sedan, toate electrice. Automobilele vor avea un pret ce porneste de la 27.839 euro.

Masinile vor fi puse la vanzare incepand de anul viitor si vor veni la pachet cu o aplicatie de smartphone pentru monitorizarea acumulatorilor. De asemenea va exista si optiunea achizitionarii unui incarcator rapid care va incarca bateria in doar 45 de minute.

Parteneriat intre MICHELIN si INFINITI
Infiniti a lansat noul model Q60 -  o combinatie intre lux, tehnologie si performanta. Cu aceasta ocazie a fost anuntat si parteneriatul cu Michelin.

Lyon va introduce primele linii de transport cu autobuze fara sofer
Incepand de anul viitor in centrul Lyon-ului vor fi introduse in circulatie doua mini-autobuze fara sofer, produse de compania franceza Navya. Traseul va dura 10 minute si va avea 5 statii. Fiecare mini-autobuz poate transporta 15 pasageri. Pretul unui astfel de mini-autobuz este de 200.000 euro.

Expozitie speciala dedicata unor masini din filme celebre
Pasionatii de bijuterii pe 4 roti pot admira in cadrul salonului, o expozitie speciala dedicata unor masini din filme celebre. Printre piesele expuse se numara:


  • Alfa Spider Duetto (the Graduate)
  • Plymouth Fury (Christine)
  • Chevrolet Camaro (Transformers)
  • Jeep Wrangler Sahara (Jurassic Park)
  • Aston Martin DB 10 (James Bond : Spectre)
  • Citroen D6 (The Mentalist)
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment