News
Loading...

Directorul CFR in inspectie pe santierul de reabilitare a coridorului 4

Directorul General al CFR SA a verificat stadiul lucrărilor de reabilitare pe șantierele feroviare
Marius CHIPER, Directorul General al CFR SA, a inspectat șantierele feroviare deschise pe tronsoanele Simeria - Vințu de Jos - Coșlariu și Coșlariu – Sighișoara, unde sunt în curs de execuție lucrări de reabilitare a infrastructurii și suprastructurii feroviare.
Vizita a fost realizată pe 9 șantiere feroviare și a avut drept scop monitorizarea evoluției lucrărilor în teren, dar și discuții cu Antreprenorii acestor proiecte. Obiectivele inspectate au fost: podul Strei, tunelul Turdaș, stațiile CF Vințu de Jos, Barabanț, Blaj, Mediaș, Valea Lungă, varianta Podu Mureș și Tunelul Daneș.

„Gradul de mobilizare este satisfăcător, pe toate șantierele fiind activate utilajele şi echipele pentru fiecare specilitate tehnică derulată. Am analizat împreună cu reprezentanții antreprenorilor graficele fiecărui obiectiv în parte și am stabilit măsuri concrete pentru deblocarea unor puncte critice, care au apărut pe parcursul execuției”,

a declarat Marius Chiper, directorul general al CFR SA.
Lucrările de reabilitare a infrastructurii și suprastructurii feroviare se execută pe aproximativ 200 Km de cale ferată și acoperă toate specialitățile de lucrări feroviare: linii, peroane, instalații de siguranță și dirijare a traficului, gări, poduri, podețe, tuneluri, pasaje pietonale, treceri la nivel.
sursa: CFR Infrastructura
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment