News
Loading...

ANL construieste 3 blocuri la Tulcea

Agenția Națională pentru Locuințe a demarat procedura de contractare a 30 de apartamente, care vor fi construite prin programul “Locuințe prin credit ipotecar”, în municipiul Tulcea (judeţul Tulcea). În amplasamentul din Str. 1848 nr. 14A se vor construi 3 blocuri, cu regim de înălțime D+P+3E, însumând 30 de apartamente, cu 1, 2 și 3 camere: un bloc cu 6 apartamente cu 2 camere și 1 apartament cu 3 camere; un bloc cu 6 garsoniere, 6 apartamente cu 2 camere și 4 apartamente cu 3 camere; un loc cu 6 apartamente cu 2 camere și 1 apartament cu 3 camere.

Suprafaţa utilă a apartamentelor variază între 38,43 mp şi 73,77 mp, iar preţurile sunt cuprinse între 132.243 şi 259.205 lei (TVA inclus). Toate locuințele beneficiază de boxe incluse în prețul de vânzare.
Apartamentele prevăzute în acest proiect vor fi realizate în termen de 18 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

Viabilizarea terenului pe care se vor construi locuinţele (reţelele de utilităţi, drumul de acces, spaţiile verzi şi iluminatul public) va fi asigurată de Primăria Municipiului Tulcea, din fonduri proprii. Terenul aferent locuințelor se transmite în folosința gratuită a Agenției Naționale pentru Locuințe de către Consiliul Local al Municipiului Tulcea, pe durata executării construcțiilor de locuințe. Ulterior predării locuințelor către beneficiari, autoritatea publică locală va stabili modul de exploatare a terenului, conform prevederilor legale.

foto; ANL
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment