News
Loading...

ARIPI NOI pentru REGIONAL AIR SERVICES

Apartenenţa la grupul celor care au studiat la școala de zbor de la Tuzla sau care, prin munca lor, s-au dedicat susţinerii și promovării aviaţiei românești este marcată, din această lună, prin insigna oficială – manufacturată în ediţie limitată și în exclusivitate pentru Regional Air Services (RAS) de către “Micri”, prima Casă de bijuterii din România, cu o tradiţie de peste un sfert de secol.Noua insignă oficială RAS va fi oferită gratuit absolvenţilor la obţinerea licenţei Airline Transport Pilot Licence (ATPL), ca semn al parcurgerii cu succes a exigenţelor de pregătire ale școlii de zbor Regional Air School. În același timp, insigna servește unui alt scop - de recunoaștere și recompensare a meritelor celor care dovedesc că, indiferent de postul ocupat, își dedică dezinteresat efortul unei aviaţii mai performante, mai moderne și mai deschise către tineri și către nou. “Importanţa nu este conferită automat și obligatoriu de o funcţie, ci de verticalitatea morală și efortul celui care o ocupă – și acesta este lucrul care poate califica pe oricine pentru a primi insigna RAS”, declară Cristina Mitchievici, managerul comercial al companiei.
          Toţi cei care îi inteleg semnificaţia și vor să poarte aripile de pilot din argint masiv, fie că sunt iubitori ai Tuzlei, pasionaţi de aviaţie sau, pur si simplu, colecţionari - pot achiziţiona această bijuterie la preţul de 350 lei prin comenzi pe site-ul www.regional-air.ro, (http://www.regional-air.ro/application/RO/FACILITATI/INSIGNE)

          Bijuteria cântărește aprox. 10 grame, are 6,3 x 3,5 cm și este inspirată de modelele clasice, purtate de pionierii aviaţiei mondiale.
          Aripile din argint masiv 925 sunt însoţite de certificatul de garanţie și autenticitate al Casei de bijuterii Micri din Calea Victoriei 56, București.
          “Până acum am oferit insigne simple, cu design similar, dar o punere în operă mai puţin rafinată. Am decis sa păstrăm simbolistica, dar să adăugăm greutatea unei bijuterii și a unui obiect special, de colecţie, care să fie cât mai râvnit și să stârnească pasiuni. Am vrut ca cei care poartă această insignă să simtă demnitate și eleganţă, să simtă că . După colaborarea cu Micri de la Aeromania 10 ani, unde insigna omagială a fost foarte bine primită, am înţeles că acesta este producătorul cel mai potrivit: de la atenţia pentru cele mai mici detalii, la calitatea metalului preţios și până la forma de prezentare, totul este impecabil. Am ales un moment bun, iar rezultatul ne încântă”, declară Adrian Vasilache, directorul general RAS.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment