News
Loading...

Beauty Days la City Park Mall

Weekend- ul acesta, în City Park Mall- zona Lake Level, se vor afla specialiști în medicină estetică, înfrumusețare, cosmetică facială, întreținere și remodelare corporală, coafură, make- up, tehnici de micropigmentare, magazine de cosmetice.

Noul eveniment, marca Kool Media, reunește la un loc cele mai interesante și noi tehnici pentru a vă pune în valoare frumusețea nativă, dar și pentru a vă răsfăța prin diferite procedee de remodelare corporală, masaj & spa.

In cadrul evenimentului, se vor oferi sfaturi despre îngrijire, dar și despre noi tendințe în coafuri și make up, se vor oferi vouchere cadou. De asemenea, în intervalul 16:00- 20:00 se vor realiza demonstrații live, pentru a îi cunoaște mai bine pe expozanți și serviciile acestora.
Ii veți întâlni pe cei de la: H Clinique, aBeauty, Espa Wellness Center, Sofa Maison du Beaute, Socco Hair Studio, Glow by Anca Dragnea, Ana Maria Esthetician & Make Up Artist, Cerasela Bruma Micropigmentare, Melkior și Anastasia Soare Beverly Hills.
Partenerii media cărora le mulțumim: Asoaf- Constanța - Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei, Arasound, Graphtec Design , Neptun TV, Cuget Liber Constanța, Evenimente Constanța , 101stiri.ro, Constanta News, Urban Constanța.
Dacă sunteți în căutare de noi tendinţe în frumusețe, pentru a vă menține frumoase și strălucitoare, în preajma sărbătorilor, vă așteptăm la “Beauty Days” în City Park Mall, Lake Level- zona lifturilor panoramice, pe 19 și 20 noiembrie 2016!foto: cosinus
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment