News
Loading...

Conferinta Live to Lead, 17 noiembrie

Inspirație, leadership, dezvoltare personală ... și enumerăm doar câteva dintre elementele cheie pentru conferința Live to Lead, un eveniment unic în format videocast, ce va avea loc în premieră în Constanța, Joi, 17 noiembrie, începând cu ora 16:00 în Aula Magna a Universității Ovidius.
Alături de John Maxwell ( autoritatea numărul 1 în leadership) la conferință ne vor împărtăși din experiența lor în leadership și business și: Simon Sinek, Liz Wiseman şi Dan Cathy. Evenimentul organizat la Atlanta, pe 7 octombrie a fost preluat sub formă de film editat, tradus și difuzat sub licență în peste 30 de țări și peste 400 de orașe. Constanța se numără acum printre orașele cheie din lume, în care antreprenori și lideri investesc în dezvoltarea personală și cea de business.

Organizatorii, Remus Bălan şi Costin Sorici, ambii traineri & coachi certificaţi John Maxwell Team, ne asigură că va fi „un eveniment revoluţionar de la care participanţii vor pleca inspiraţi şi provocaţi de numeroase idei noi şi de instrumente valoroase de leadership şi business, gata de pus în practică. „Pentru a-i asculta în direct pe fiecare dintre cei patru specialişti în leadership şi business, John C. Maxwell, Simon Sinek, Liz Wiseman şi Dan Cathy, ar trebui să aloci timp şi mii de euro. De exemplu, numai pentru participarea la evenimentul organizat de John Maxwell în Bucureşti pe 17 octombrie, biletele au costat între 500€ şi 1000€. Aceasta fără costurile de deplasare şi, eventual, de cazare. LIVE2LEAD 2016 oferă, însă, oportunitatea unică de a-i asculta pe toţi patru într-o singură conferinţă, la un preţ de sute de ori mai mic, chiar aici, în Constanţa.” – ne-a spus Remus Bălan.
Conferinţele LIVE2LEAD din fiecare an sunt filmate special pentru evenimentele ce au loc pe toată planeta în decursul lunilor octombrie – decembrie 2016. Filmul fiecărei conferinţe poate fi vizionat doar în sălile de proiecţie pentru care s-a achiziţionat licenţa şi doar în perioada care face obiectul aceleiaşi licenţe. Ulterior, acest film nu va mai putea fi vizionat pe niciun alt canal de difuzare.

Costul unui bilet VIP este de 249 lei, iar unul GOLD este de 149 lei.
 Informatii și inscrieri: Remus Balan: email: remus.balan@biziq.ro, tel.:0727.432.433 si Costin Sorici: email: costin.sorici@pms.ro,tel.: 0723.601.549, http://live2lead.ro/constanta/


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment