News
Loading...

Crina Matei ne îndeamnă să ne alaturăm campaniei „Dăruiesc pentru un zâmbet!”

În apropierea Crăciunului am stat de vorba cu actrița Crina Matei și am aflat despre implicarea acesteia într-un proiect caritabil.  Artista împreună cu preotul Florin Danu și Asociația Culturală Artă pentru Copiii României a avut o inițiativă extraordinară, mai exact, să organizeze pentru copiii centrului social din comuna Lada, județul Teleorman, aflați sub oblăduirea preotului Florin Danu, un eveniment caritabil intitulat: „ Dăruiesc pentru un zâmbet!”
Aceștia sunt așteptați la București pe data de 19 decembrie la Restaurantul Cocoșu Roșu. Aici va avea loc un program artistic realizat de Crina Matei, Francisca & Band și alți artiști care se alătura acestei nobile cauze .
Această initiativă nu este prima de acest fel, fiind deja o tradiție ca în fiecare an de Paște și de Crăciun să aducă zâmbetul acestor copii.‘’Este minunat dacă reușim să bucurăm acești copii. Avem nevoie de ajutorul vostru ca să putem să-i aducem la București și să le facem aceste mici surprize! Le mulțumesc tuturor celor care au răspuns până acum apelului nostru și va rog în continuare să va implicați! ’’ a mai declarat actrița.

 Actrița Crina Matei este președintele Asociației Culturale „Arta pentru copiii Romaniei” și se implică în foarte multe acțiuni caritabile de câte ori are ocazia.
  Prin asociația ”Mana cerească”, preotul Florin Danu a demarat construirea unui centru social pentru copiii și bătrânii din Satul Lada, Comuna Tătărăstii de Jos, județul Teleorman. A strâns bani din donații și la începutul acestui an a deschis cantina centrului. Din ianuarie 2016, la cantina părintelui Florin Danu mănancă 80 de suflete Banii pentru alimente, că și pentru continuarea lucrărilor la centru, vin din donațiile pe care părintele le strânge de la oamenii de bine.
 
   
 Pentru infomații suplimentare ne puteți contacta la telefon.  
 Preot Florin Danu 0765.320.643/ 0756.102.601 Manager Crina Matei


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment